Premis.

Tindran premi els 3 primers absoluts masculins i femenins, i el primer local masculí i femení, tant de la cursa Poblats Ibèrics (15.9km) com de la cursa popular (9.9km).

Els premis no son acumulatius per poder establir els primers locals.

No hi ha premis per categories.

Els guanyadors rebran, a més del trofeu, premis en material dels nostres patrocinadors i col·laboradors.

Reglament.

1. Places limitades a un total de 500 corredors entre les dues curses; amb un límit de 350 corredors per la Cursa Poblats Ibèrics 15.9km, seguint estricte ordre d’inscripció.

2. L’obertura de les inscripcions serà el dia que tinguem els links per inscriure’ns.

3. El tancament d’inscripcions en modalitat online serà fins el dimecres dia 30 d’Agost del 2022.

L’organització es reserva el dret d’acceptar-ne el mateix dia de la cursa, tot i així tindran un recàrrec de 5€, i sempre i quan no s’hagi arribat al màxim d’inscrits en una de les modalitats.

També quedaran tancades les inscripcions en arribar a un total de 500 inscrits entre totes les modalitats.

Els atletes que no estiguin federats en una Federació de Muntanya de la FEDME (FEDME, FEEC, etc…) hauran de contractar obligatòriament l’assegurança individual pel dia la cursa.

El pitral es podrà recollir el mateix dia de la cursa a partir de les 07:00 hores del 03 de Setembre 2022.

Els corredors hauran d’entrar al corralet de control 15 minuts abans de l’inici de cada cursa.

En cap cas es retornaran els diners de les inscripcions ja realitzades, no obstant amb comprovant d’inscripció o D.N.I del participant, li podrà recollir l’obsequi a un company.

4. El recorregut estarà senyalitzat amb cintes de plàstic i/o banderoles clavades al terra, també comptarà amb l’assistència de personal de l’organització en llocs conflictius, a més de diversos punts d’avituallament sòlid i líquid.

Cal dur sempre el pitral visible, sense doblegar ni retallar. Tots els participants tenen l’obligació de seguir les indicacions donades per qualsevol membre de l’organització. No fer cas a qualsevol d’aquestes dues condicions pot-ser motiu de desqualificació.

5. Es constitueixen cinc categories, dins les classes masculina i femenina : Júnior (16-18 anys), Sub-23 (19-22 anys), Sènior (23-40 anys), Veterans (41-50 anys) i Màster (dels 51 en amunt). Podrà sol.licitar-se document acreditatiu de l’edat.

No hi ha trofeus per Categories!!!

6. L’organització es reserva 50 places pels seus socis i pels compromisos, en cas de no utilitzar-les totes es posaran a disposició dels corredors les que quedin lliures i inscrits a la llista d’espera.

7. Llençar deixalles fora dels llocs designats abans i després de cada avituallament o en qualsevol punt del recorregut, serà motiu de des-classificació.

8. Els gels, barretes, ampolles delectables etc… hauran d’estar marcats amb el número de dorsal de cada corredor. Es faran controls aleatoris del material del corredor.
9. Els avituallaments NO DONARAN GOTS, per tal de poder beure o reomplir, cada participant ha de dur el seu propi got reutilitzable o bidó, el qual haurà de dur a tota la cursa. Gràcies per ajudar-nos a minimitzar l’impacte mediambiental.

10. En cas de condicions meteorològiques severes (pluja intensa, vents huracanats, riuades…) l’organització es reserva el dret de variar el recorregut o fins i tot suspendre la cursa si la integritat dels participants corre perill.

També podrà ser anul·lada per emergències dictaminades pel Parc de Collserola, La Generalitat o qualsevol altra administració governamental que tingui les competències adients.

  • No es retornaran els diners de la inscripció, assegurança, samarreta o qualsevol altre.
  • Un cop l’organització valori quins costos no han pogut ser anul·lats, informarà si és possible retornar alguna part i de quina quantitat es tractaria.
  • En cas de poder retornar part de la inscripció aquesta se li haurà de descomptar la comissió per transacció que apliqui el banc en aquell moment (Normalment 3,5€).
  • Les Samarretes hauran de ser recollides al lloc, dia i hora que decideixi l’ organització. No és possible fer enviaments o la devolució.

11. L’organització no es fa responsable dels accidents o qualsevol altre perjudici que la participació en la cursa pugui ocasionar als inscrits.
Després del repartiment de premis s’escoltaran les opinions personals sobre la prova.

Tots els participants tenen l’obligació d’assistir i de comunicar al control més proper qualsevol accident que hagin observat. En cas de no fer-ho seran des-classificats.

Els corredors que decideixin retirar-se de la cursa hauran de comunicar-ho al control més proper al lloc de la retirada.

L’edat mínima per a participar és de 16 anys  ( ja complerts) i amb autorització paterna, document que haurà de ser presentat en el moment de recollir el pitral.

12. NO ES PERMET CÓRRER AMB GOS, ja que es passa per cases particulars i zones ramaderes.

13. Els horaris d’inici i de tancament, així com l’entrega de dorsals, premis i qualsevol altre s’especifiquen a l’apartat «Programa» dins d’aquesta mateixa web.

El fet de participar suposa la total acceptació de totes aquestes bases, quedant els imprevistos a resoldre segons criteri de l’organització.