Nova Data: 3 de Setembre 2022

Primer agrair a tots la paciència mentre trobàvem la solució; que ben segur no serà del gust de tothom, però davant d’una prohibició del Govern i la Climatologia amb condicions extremes l’ Organització no pot anar en contra.

Per tant, gràcies a la ràpida col·laboració de l’ Ajuntament Cerdanyola, Parc de Collserola i Restaurant-Piscina Montflorit; la cursa passa al 3 de Setembre 2022.

Pels que estàveu inscrits directament passem la vostra inscripció per al dia 3/09/22, el plaç per reclamar l’import o guardar la inscripció per la següent edició ja esta tancat; tal i com es va indicar tant per email com per xarxes socials o tal com estava indicat en aquesta web.

Ús esperem el 3 de Setembre de 2022 !!!


CURSA ANUL·LADA ONADA CALOR: Generalitat PLA ALFA

Totes les activitats esportives dels municipis dins del nivell 3 del Pla Alfa del Procicat de la Generalitat de Catalunya han estat anul·lades.

Malauradament, el municipi de Cerdanyola del Vallès i el Parc de Collserola estan inclosos al llistat d’aquests municipis afectats.

Per tant, els permisos per realitzar la cursa han estat suspesos; en aquests moments l’Organització està reunida valorant les diferents opcions.

Rebreu notícies al més aviat possible, esperem que entengueu que ha estat una causa de força major, i demanem disculpes pels inconvenients ocasionats.

Mapa Pla AlfaJa tenim aquí les curses dels Poblats Ibèrics amb la XV edició !!! que tindran lloc el proper dissabte 16 de Juliol de 2022 a Cerdanyola del Vallès!!

Per aquesta edició de 2022 que tindrem 2 curses circulars, una de 15,5 km i 600 m de desnivell positiu i un altre de 10,5km i 425m de desnivell positiu plens d’autèntics corriols.

Avituallament final amb BOTIFARRADA, Cervesa i Piscina !!!!

Important!!! No es donaran gots als avituallaments, heu de dur el vostre propi got o bidó tipus «Softflask» o similar; així minimitzem l’impacte mediambiental, gràcies!

Visualitza a la secció de recorreguts els tracks corresponents a les diferents modalitats.

Tant la cursa com les curses infantils tindran com a punt central el Centre Cívic de Montflorit, on s’entregaran tots els dorsals i bosses de corredors.

Per realitzar la teva inscripció accedeix a la secció d’Inscripcions.

En acabar la cursa s’obrirà la piscina, la qual tots els participants inscrits tindran la entrada gratuïta.


Cartell Poblats XV Edició
El CIMS Cerdanyola i els nostres col·laboradors anuncien la XV cursa de Poblats Ibèrics

Organitza

CLUB ESPORTIU SENDERISME ELS CIMS CERDANYOLA

CIMS Cerdanyola

Intitucions

Ajuntament de Cerdanyola del Vallès

Col·laboradors

Bar Restaurant Montflorit